Brigitte Keller

53 évesen fiatalabbnak akartam látszani, mint a lányom. És megtaláltam a módját a bőröregedés elleni küzdelemnek

Bármelyik nő 20 évvel fiatalabbnak tűnhet: botox, drága eljárások és műtétek nélkül.

Briggite Keller: nemzetközileg elismert bőrgyógyász, a Nemzeti Esztétikai Intézet professzora (Németország), a showbiznisz sztárjainak kozmetológusa.

B riggite Keller: «Itt az ideje, hogy kimondjuk az igazságot: A KOZMETIKA ÖREGÍTI AZ ÖN BŐRÉT! Igen, vizuális hatást kelthet, de a fém és a finom színezékek miatt az ilyen termékek elpusztítják a természetes kollagént. Nyisson meg egy biológia tankönyvet és megtudja, hogy a bőr - ugyanolyan teljes értékű szerve a testünknek, mint a máj, a vesék vagy a szív.

Most képzelje el, hogy tüdő problémák miatt krónikus köhögés alakul ki Önnél. Mit választ: egész életen át szenvedni vagy részt venni egy olyan terápiás kúrán, amely megszabadítja ettől a problémától? Ostobaság lenne az első lehetőséget választani, de pontosan ezt tesszük a kozmetikumok megvásárlásával: ahelyett, hogy segítenénk a bőrnek visszanyerni a természetes fiatalságát, megpróbáljuk mesterségesen elrejteni a hiányosságokat.

Szerencsére a modern kozmetológia megoldást kínál. És ez olyan egyszerű és elérhető lett, hogy szinte hihetetlen az ELLESSE CREAM – az első fiatalító kozmetikum, amely a zöld alma dúsított őssejtjein alapul, az Esztétikai Orvostudományi Nyári Kongresszusán került bemutatásra. Ez az egyedülálló formula pontosan azokkal a tápanyagokkal táplálja a bőr alatti zsírszövetet, amelyek az új rugalmas kollagén és simaizom rostok létrehozásához szükségesek.

Képzelje csak el, hogy már holnap 15 évvel fiatalabbnak tűnhet. És ez nem csak kozmetikai trükk lesz, hanem teljes értékű wellness spa kezelés bőr számára».

MI AZ ELLESSE CREAM

э ez egy természetes krém, amely dúsított zöld alma őssejteken alapul. Egyszerűen fogalmazva egy természetes gyógytermék a bőr alatti zsír azonnali táplálására, amely felelős a bőr felső rétegének fiatalságáért. A készítményben található természetes foszfolipidek miatt a termék összetétele tökéletesen gyorsan felszívódik és megvédi az epidermiszt az UV-sugarak hatásaitól. Minden bőrtípusra alkalmas, kortól függetlenül.

ÉRDEKES TÉNY: Az ELLESSE CREAM egyedülálló tulajdonsága, hogy minél idősebb Ön - annál jobb hatást érhet el. A SZERKESZTŐ TIPPJE: A jobb eredmény érdekében a krémet legjobb gyengéd masszírozó mozdulatokkal felvinni.

Ha látni szeretné az eredményt az
ELLESSE CREAM, használata UTÁN, húzza a fotót balra.

Az használatának ELLESSE CREAM eredménye 8 nap után

A bőrünk minden sejtje - egy élő szervezet, amely megbetegedhet. A sejtek nap mint nap nemcsak hasznos, hanem káros anyagokat is felszívnak, ami miatt elveszítik önregeneráló képességüket. Ezt nevezik kozmetikai bőröregedésnek. ELLESSE CREAM a hámsejteket pontosan azokkal a tápanyagokkal látja el, amelyek szükségesek védelmi funkcióik javításához. Már a használat első napja után a bőr frissebbé válik és tónusa egy kúra alatt teljesen helyreáll (2-4 hét).

HOGYAN MŰKÖDIK?

g ondoljunk csak bele: amikor körmeink letörnek, kalciumot veszünk be, hogy megerősítsük őket.És amikor úgy érezzük, hogy kevés az erőnk - több gyümölcsöt fogyasztunk C -vitaminnal. De mit teszünk, ha bőrünk öregszik és támogatást igényel? Vegyi támadásnak tesszük ki! De a természet teljesen más módon működik - elegendő, ha megadjuk a szervezetnek a szükséges mikroelemeket és az képes helyreállítani önmagát. Ez az egyetlen módja annak, hogy visszaadja bőre fiatalságát anélkül, hogy károsítja egészségét.

a z alma őssejtjeit már régóta használják a kozmetológiában, mivel potenciálisan erős öregedésgátló hatással rendelkeznek. Valójában ez egy kész vitamin- és ásványi koktél az emberi bőr számára. A probléma viszont az, hogy még laboratóriumi körülmények között sem lehetett elválasztani az alma őssejtjeit a hidroxi borostyánkő savtól, ami csökkentette a bőrkrém hatékonyságát.

d e tavaly Brigitte Keller a Nemzeti Esztétikai Intézet (Németország) professzora megtalálta a módját a legtisztább alma őssejtek megszerzésének. Természetes koenzim Q10-et adott hozzá az anyaghoz, amely nemcsak a savakat semlegesíti, hanem jól ismert öregedésgátló hatása is van. És ez az áttörés képezte az alapját az ELLESSE CREAM – az egyetlen öregedésgátló krém - létrehozásának, amely sejtek közötti szinten hat.

Ha látni szeretné az eredményt az ELLESSE CREAM, használata UTÁN, húzza a fotót balra.

Az használatának ELLESSE CREAM eredménye 12 nap után

Brigitte Keller kifejlesztett egy egyedülálló gyógynövénykivonat -formulát, amely az elmúlt évek legjelentősebb áttörése lett a kozmetológiában. De a legjobb az egészben, hogy az fiatalító krém már kapható a piacon.

ELLESSE CREAM – KOZMETOLÓGIAI, és nem csupán egy kozmetikai termék. Vagyis a krém nem rejti el a hiányosságokat, hanem biológiai szinten visszaállítja a bőr természetes rugalmasságát és frissességét.

MŰKÖDÉSI ELV ÉS AZ ALKALMAZÁS HATÁSA

a zöld alma őssejtek mellett ELLESSE CREAM további nyolc gyógynövény kivonatot tartalmaz, amelyek 307%-kal növelik a fiatalító folyamatot. Ez a termék felgyorsítja a helyi anyagcserét és serkenti a szövetek regenerálódását, melynek köszönhetően a mimikai kor ráncai is gyorsan eltűnnek.

ELLESSE CREAM serkenti a természetes regenerációs folyamatokat, ezáltal csodálatos eredményeket ér el:

  • Visszaállítja a bőr rugalmasságát.
  • Kisimítja még a mély ráncokat
  • Eltávolítja a zúzódásokat és a fiziológiai ödémát.
  • Visszaállítja a kollagén szintjét.
  • Normalizálja a bőr pH értékét és a zsírosodását.
  • Eltávolítja a striákat és feszesíti a hegeket.
  • Segít eltávolítani a mitesszereket és így tovább.

Ha látni szeretné az eredményt az ELLESSE CREAM, használata UTÁN, húzza a fotót balra.

Az használatának ELLESSE CREAM eredménye 20 nap után

MŰKÖDÉSI ELV ÉS AZ ALKALMAZÁS HATÁSA

Ártalmas kémiai festékek egy híres márka kozmetikumaiban

A tanulmány szerint sok nő a Garnier, a L'Oreal, a Lernava és a Nature Siberica márkák kozmetikumait használja. De amikor kiderül róluk az igazság – mindet kidobja a kukába! Mint kiderült, az ilyen termékek durva vegyi színezékeket(CI 42090, CI 19140 és mások) tartalmaznak. A világ legtöbb országában betiltották őket, mert elpusztítják a természetes kollagént.

A probléma az, hogy a természetes kollagén termelés helyreállítása NEM NYERESÉGES az üzletnek! Végül is jobb, ha olyan kozmetikumokat árulnak, amelyeknek átmeneti hatásuk van, hogy aztán rohanjunk, hogy megvegyük az új csomag "csoda termékeket", amelyek valójában tönkreteszik a bőrünket.

Az ELLESSE CREAM – azonban egy 100%-ban természetes kozmetikum, amely sejtközi szinten működik. Egyszerűen fogalmazva, az öregedés tüneteinek leküzdése helyett inkább a bőrét kezeli. Ennek eredményeképpen egyetlen kúrával 10-15 évvel fiatalabbnak tűnhetünk, valamint megszabadulhatunk az olyan bőrproblémáktól, mint a sorvadás, a pigmentáció, a basalioma és a melanoma. Az eredmények már az első használat után garantáltak:

Az használatának ELLESSE CREAM eredménye 19 nap után

Az használatának ELLESSE CREAM eredménye 23 nap után

ELLESSE CREAM – egy bioaktív termék, amelyet a Kozmetológusok Nemzetközi Szövetsége (IFC) jóváhagyott és a "Természetes termékek a szövetek fiatalítására" kategóriában minősített.

MIÉRT ELLESSE CREAM NEM KAPHATÓ A BOLTOKBAN?

A krém bevezetése óta számos "versenytársa" lett. A formula azonban szabadalmaztatott, így ennek a terméknek nincsenek és nem is lesznek méltó megfelelői az elkövetkező években. A hamisítványok nagy száma miatt azonban a gyártó kénytelen volt visszahívni a terméket minden üzletből és gyógyszertárláncból, kivéve a minősített szépségközpontokat.

Ma már bárki, aki rendelkezik internet-hozzáféréssel, megrendelheti az ELLESSE CREAM et a hivatalos megrendelő lapon keresztül. Így nem csak 100%-an eredetit kap, de elkerülheti a bolt felárát is. De siessen - a gyártás összetettsége miatt a mennyiség korlátozott.

nyissa ki a dobozt
és nyerjen kedvezményt az első rendelésnél

GRATULÁLUNK!

GRATULÁLUNK! Ön azon szerencsés 2%, között van, aki ugyanazt a kedvezményt nyerte.
De siessen, a kedvezmény megszűnik:

Perc Másodperc
Aktiválom a kedvezményt
ELLESSE CREAM Bármelyik nő 20 évvel fiatalabbnak tűnhet: botox, drága eljárások és műtétek nélkül