Prima ero piena di complessi. E adesso? Sono ringiovanita di 15 anni e ho un sacco di energia per fare le cose! Esco, incontro persone. La mia vita ha preso colore.

Géczi Kata

Kaposvár

Ez elképesztő! Végre sima lett a bőröm, és nem kell rengeteg alapozót feltennem, hogy normálisan nézzek ki... Úgy érzem, hogy több az energiám, és optimista vagyok. Csak ajánlani tudom!

Kiss Vera

Szeged

A ráncos nyak, a többi borzalmas ránc, valamint a szürke és száraz bőröm elvette az életem minden örömét ... De ez mind a múlté! A Elesse Cream jóvoltából fiatalabbnak látszom - mintha megint 30 lennék.

Lepesi Viola

Kiskunmajsa

Ez a terápia megmentett az önértékeléssel kapcsolatos problémáimtól! Már nem Botoxozok, mert nincsenek ráncaim. Óriási megkönnyebbülés!

Nagy Kati

Győr

Szeretnéd tudni, hogy mit szeretek benne a legjobban? Hogy a Elesse Cream nem csak működik, hanem 100% -ban természetes is. Nincsenek semmiféle mellékhatásai és teljesen biztonságos. A világon nincs jobb ismert módszer a bőr fiatalítására.

Berényi Alíz

Szőreg

A szomszédomnak igaza volt! Ez a szer szó szerint visszapörgeti az időt! Nincs több ránc, és nem kell többé szégyellned, hogy nézel ki.

Kecskeméti Tímea

Balatongyörök

PIELEA NETEDĂ CA MATASEA IN DOAR 21 DE ZILE! Elesse Cream Romania

Acest efect de tratament a fost obținut de soția mea, a cărei față a fost pătată de cicatrici adânci... Ridurile și petele tale vor dispărea și mai repede!

Salutări!

Numele meu este Kenzo Sakura și sunt om de știință, specialist principal în genetică moleculară la Institutul de Biotehnologie din Tokyo (Japonia). Acum un an am inventat o formulă de lifting dermal ușor de utilizat și super eficient. Datorită acesteia deja 312.000 de voluntari (inclusiv iubita mea soție) au scăpat odată pentru totdeauna de imperfecțiunile pielii (riduri, piele lăsată, urme lăsate de cicatrici, vene de păianjen, pete, cearcăne și pungi de sub ochi și altele 31 de tipuri de imperfecțiuni).

Prin urmare, dacă te-ai săturat de:

  • Ridurile care devin din ce în ce mai numeroase în fiecare an - amintindu-ți cu nostalgie și amărăciune de vremurile în care vedeai în oglindă o față tânără, netedă și strălucitoare;

  • Aplicarea straturilor groase de machiaj - pentru a ascunde ridurile, cearcănele sau pungile de sub ochi și culoarea pielii cenușii sau pământii;

  • Cheltuiala a unor sume imense de bani pe zeci de produse cosmetice ineficiente - pentru că, conform reclamelor, ai nevoie de o altă cremă de zi, o altă cremă de noapte, o altă cremă antirid, o altă cremă pentru ochi și așa mai departe pentru totdeauna...

Trebuie neapărat să citești mesajul pe care vreau să ți-l transmit…

Acum poți elimina rapid, ușor și discret toate ridurile. Gandeste-te că în curând iți vei reda aspectul tanăr al tenului, fără a iesi din baie, fără a cheltui bani pe produse cosmetice ineficiente, fără a pierde timpul studiind compozițiile etc.

Totul a început cu un eveniment tragic, în urma căruia...

Este posibil, pentru că, am inventat o formulă revoluționară cofi-dermică care întinerește pielea timp de 15, 20 sau chiar 25 de ani. Datorită acesteia, se netezesc toate ridurile, se elimină imperfecțiunile pielii și, în consecință, fața capătă un aspect frumos, tânăr și sănătos.

Soția mea a scăpat de moarte...

În ziua aceea i-am cumpărat soției mele Michiko niște trandafiri roșii. - Cu ce ocazie? - râse surprins - Nu pot să-i dau soției mele flori fără motiv? - i-am raspuns si am sarutat-o pe frunte. Michiko merită toate florile din această lume. Este o femeie prețioasă. Mereu zâmbitoare, caldă și înțelegătoare. Cea mai bună mamă a fiicei noastre de 5 ani, Yumi.

Michiko și Yumi în timpul unui joc fără griji, cu o zi înainte de accidentul care a transformat viața familiei noastre într-un coșmar

O clipă mai târziu ne-am luat rămas bun pentru că trebuia să merg la o întâlnire. Mi-am văzut soția plecând bucuroasă pe stradă. Și, deodată, s-a trezit în fața a 2 bărbați cu glugă.

Totul s-a întâmplat în câteva secunde. Unul dintre bărbați a vrut să-i ia geanta lui Michiko. Soția mea a încercat să se apere, întrucât bărbații aveau la ei un cuțit.

Am ajuns acolo cât mai repede, dar ei deja scăpaseră și soția mea stătea întinsă pe trotuar. Fața ei era complet acoperită de sânge. Oamenii s-au înghesuit la ea. Petale de trandafiri roșii erau împrăștiate peste tot...

Acest diagnostic a fost ca o propoziție

- Soția ta va trăi, dar din păcate cicatricile îi vor rămâne pe față pentru totdeauna - a spus categoric doctorul, cand am ajuns la spital. Dacă cuțitul ar fi ajuns cu un centimetru mai adânc, ea ar putea fi deja moartă.

Bandiții au desfigurat chipul soției mele în plină zi. Și de ce? Să-i fure o sumă pentru care nici măcar nu se poate cumpăra un pachet de țigări...

- Cui îi pasă de cicatrici! Cel mai important lucru este că Michiko este în viață și sănătoasă - m-am gândit naiv când am intrat în secție.

Când am intrat în camera soției mele, am găsit-o în lacrimi. Michiko abia a vorbit. După fiecare cuvânt pe care îl spunea, chipul devenea cuprins de tot mai multă durere.

- Ai auzit? Voi arăta ca un monstru pentru tot restul vieții mele! a șoptit ea plângând. Așa că, am îmbrățișat-o strâns, repetând câteva cuvinte de încurajare pentru a o alina.

Când am părăsit camera soției mele, ceva a trecut prin mine. M-am prăbușit inconștient pe scaunul din hol și am început să plâng ca un bebeluș. Erau lacrimi de furie și neputință. Nu a meritat! Și nu puteam face nimic pentru a o ajuta...

− ,,Ești un monstru! A strigat cu lacrimi în ochi''

Michiko s-a dus acasă complet împachetată. Rănile au durat câteva luni să se vindece și, după cum a spus medicul, au lăsat cicatrici. A încercat să mascheze cicatricile cu machiaj și a folosit tot felul de unguente și creme pe care i le-am dat. Dar, din păcate, erau încă vizibile.

Într-o noapte am fost trezit de țipătul fiicei noastre. Am sărit în sus și am fugit în camera ei. Am văzut o imagine sfâșietoare. Soția mea a încercat să ne calmeze fiica care plângea, în timp ce ea se lupta cu toată puterea. - Lasă-mă monstru-le! – strigă fiica. Mi-am dat seama că fiica noastră avea un vis urât, dar când mama ei a trezit-o s-a speriat și mai tare. Fața cu cicatrici a soției mele a condus-o pe fetița noastră la isterie.

De atunci, soția mea s-a retras total în ea însăși. Descurajată, a încetat să se mai îngrijească de ea, a acoperit toate oglinzile din casă pentru a nu fi nevoită să-și vadă reflexia. Uneori, când veneam acasă, ea stătea pe canapea și se uita la perete cu o expresie goală pe față. Am privit cu durere cum iubita mea soție cădea într-o puternică disperare.

Fiicei noastre îi era frică de cicatricile de pe fața mamei sale

Cum am descoperit „activatorul tinereții pielii”?

M-am săturat să nu fac nimic. Trebuie să-mi eliberez soția de cicatrici și astfel să redau pacea familiei mele. Sunt om de știință, specialist în cercetare genetică. Am participat la invențiile de substanțe care au adus profituri de milioane pentru marile companii cosmetice japoneze. Am decis să-mi folosesc toate cunoștințele și anii de experiență pentru a crea o formulă, care poate restabili pielea frumoasă, sănătoasă și fără cicatrici a soției mele.

Am început testele imediat. Institutul de Biotehnologie unde lucrez are unul dintre cele mai moderne laboratoare din lume. Testăm produsele cosmetice ale celor mai mari branduri mondiale, înainte de a le pune pe piață.

De 6 luni încerc combinații dintre cele mai puternice substanțe naturale. Scopul meu a fost să creez o formulă care să activeze regenerarea automată a pielii. Cu alte cuvinte: am vrut ca formula mea să reînnoiască pielea feței soției mele și să-i redea frumusețea naturală. De asemenea, am vrut să fie 100% sigură pentru sănătate. Pielea lui Michiko era deja într-o stare deplorabilă și nu am putut să o expun la nicio altă iritare.

Am lucrat mai ales noaptea pentru că ziua trebuia să-mi îndeplinesc sarcinile profesionale. După șase luni de muncă eram cu adevărat epuizat. Mi-a fost teamă că nu am destulă forță - că după atâtea nopți nedormite, stres și efort constant, corpul meu nu va mai putea face față.

Eram amețit din ce în ce mai des, fără suflare, simțeam și dureri ciudate în piept. Într-o noapte, la 6 luni de la începutul analizelor, am ajuns la urgență. Mi-au spus că am simptome ale unui atac de cord. Nu i-am spus niciodată soției mele.

Acea ceașcă de cafea s-a dovedit a fi o adevărată salvare

Simțeam totuși că mă apropii de succes și nu puteam renunța.

Am fost ajutați de un caz norocos. După multe ore de muncă în laborator, ochii mei s-au închis literalmente de la sine. Deci, la cantină, mi-am cumpărat o ceașcă de cafea verde, care a fost atât de lăudată de colegii mei din laborator. Au spus că stimulează mult mai eficientă decât cea neagră. Să încercăm atunci - m-am gândit în timp ce mă întorceam la laborator cu o ceașcă de băutură aburindă.

Când am pus băutura pe raft, s-a întâmplat un dezastru. Obosit după ore lungi de muncă, am turnat din greșeală tot conținutul cănii în formula la care lucrasem în ultimele luni.

Am blestemat violent! Știam că cafeaua verde este o substanță puternică, care este adesea adăugată în produsele cosmetice ca activator. Nu știam exact cum va schimba acțiunea formulei mele. Dar știam că o va schimba radical. Este ca și cum ai adăuga o lingură de condimente exotice la conservele aproape gata. Aroma, desigur, s-ar schimba complet. Din nou acesta a fost cazul. Influența sa nu poate fi anulată.

Am crezut că totul era pierdut. Formula mea era aproape gata, iar acum accidentul era pe cale să schimbe modul în care funcționează. Și întregul proces va trebui să fie început din nou. Știam că nu voi avea suficientă forță pentru încă șase luni de cercetare.

Dar în acel moment s-a întâmplat un miracol! Echipamentul a început să înnebunească. M-am uitat la microscop. Formula a început în sfârșit să funcționeze așa cum ar trebui! Cafeaua verde a acționat ca un activator! Celulele pielii vizibile la microscop au început să producă colagen automat și independent. Este o substanță numită „proteina tinereții” care este responsabilă, printre altele, de aspectul tânăr al pielii.

Celulele vizibile la microscop literalmente „întinereau vizibil”.

Știam deja ce înseamnă asta. Am recalculat cu atenție proporțiile. Datorită acestui lucru am obținut rezultate la care nici măcar nu visasem. S-a dovedit că formula nu numai că eliberează pielea de cicatrici, alunițe și cosuri. Datorită faptului că stimulează producția automată de colagen, de asemenea, inversează toate semnele îmbătrânirii. Mi-am dat seama că pentru a-mi ajuta soția să scape de cicatricile desfigurante, inventasem din greșeală „serul pentru întinerire”.

- „Mi-ai dat o față nouă” – a spus ea cu lacrimi în ochi

După câteva zile am văzut un zâmbet pe buze, primul după câteva luni. — Kenzo, uite, cicatricile devin mai mici, spuse ea, încântată. După o săptămână, cicatricile păreau niște linii albe și fine.

Momentul de cotitură a avut loc în a 14-a zi. Cicatricile au dispărut aproape complet și toate imperfecțiunile (ridurile fine din jurul ochilor, cicatrici vechi de acnee, capilare sparte) sunt complet absorbite. După 21 de zile, nu mai era nici o urmă de cicatrici pe fața soției mele. După 21 de zile, nu mai era nici o urmă de cicatrici pe fața soției mele.

A început să iasă din casă și a revenit la legătura cu prietenii. De asemenea, a încetat să se machieze. Nu avea nevoie să-și îmbunătățească aspectul: pielea ei era impecabilă și nu avea nevoie de perfecționări.

− Mamă, ai o față frumoasă ca de înger – a spus fiica noastră într-o seară, mângâind-o pe Michiko cu mâna ei. Așa că, soția mea s-a uitat la mine cu o recunoștință care nu putea fi exprimată prin niciun cuvânt. Am simțit că mi-am îndeplinit sarcina.

Noi trei suntem din nou fericiți

Dar într-o seară, la o lună după aplicarea formulei, soția mea s-a apropiat de mine cu o expresie serioasă pe față:

− Am văzut-o pe mama azi. A îmbătrânit teribil în ultimii ani. Și după accidentul meu a mai îmbătrânit încă 10 ani... Este îngrozitor de deprimată, „arata ca un măr bătrân și ridat”.

– Știu că ai inventat această formulă doar pentru mine. Dar gândește-te: ai putea să-mi ajuți mama și alte sute de femei. Kenzo, nu poți ascunde această formulă de lume. Ar fi un păcat de neglijență!

Michiko avea dreptate: nu aveam dreptul să păstrez pentru mine o astfel de invenție revoluționară. Am decis să fac tot posibilul pentru a împărtăși formula mea cu cât mai multe femei posibil. Am trimis descoperirea la testare pe scară largă.

Cele mai importante 5 laboratoare de cercetare din lume (SUA, Canada, Europa, China și Japonia) au confirmat eficacitatea maximă a formulei mele. L-am brevetat cu numele: Formula cofi-dermala Elesse Cream.

Crema Elesse elimină 98,9% din riduri și inversează vârsta biologică a pielii cu 15, 20 sau chiar 25 de ani.

Am vrut ca invenția mea să fie ușor de utilizat, astfel încât să o poată folosi cât mai multe femei. În fiecare dimineață și seară pentru a observa ridurile și imperfecțiunile cum dispar zi de zi.

La doar 2 minute după utilizarea formulei de lifting cofidermic Elesse Cream, capacitatea naturală a pielii de a produce colagen este deblocată. Deja după prima utilizare vei observa că pielea este mai strânsă, în timp ce ridurile vizibile sunt literalmente „absorbite”.

Femeile care folosesc formula mea cofi-dermală descriu adesea efectele acesteia cu cuvântul „magie”. Și într-adevăr, la prima vedere poate părea așa. Se poate intampla să aplici formula și apoi să mergi în bucătărie să pregătești cina. Când te uiți din nou în oglindă după câteva ore, s-ar putea să simți că cineva a eliminat literalmente ridurile de pe față.

Multe femei experimentează acest sentiment. Doamnele îmi scriu că în câteva ore au scăpat de ridurile cu care erau obișnuiți de ani de zile. Ridurile „fumătorului” în jurul gurii, „ridurile leului” între sprâncene, liniile de expresie. După aplicarea formulei cofi-dermice toate aceste imperfecțiun dispar literalmente oră după oră.

Dupa folosirea formulei Elesse Cream, vei elimina toate ridurile, coșurile, cearcănele, pungile de sub ochi, precum și petele decolorarea dar și tenul pământos. Fața ta va deveni perfect netedă, radical tonifiată și strălucitoare precum fața unei tinere de 20 de ani. Te vei simți întinerită, vei fi mulțumiă de aspectul tău și te vei privi cu mândrie în oglindă!

După utilizarea formulei cofidermice Elesse Cream:

img_small_index

VEI SCĂPA DE RIDURI ADÂNCI

VEI ELIMINA RIDUL PROFUND DE EXPRESIE

VEI NETEZI RADICAL PIELEA

img_small_index

VEI OBȚINE O PIELE LUMINOASĂ

VEI ELIMINA PETELE ȘI DECOLORAREA

VEI SCĂPA DE CEARCĂNELE DE SUB OCHI

Aceste rezultate au fost obținute din grupul de control format din 312.000 de femei din întreaga lume, de toate vârstele, de diferite tenuri și tipuri de piele. Indiferent dacă ai 29 sau 69 de ani, dacă pielea ta este uscată și deteriorată sau grasă și predispusă la eczeme, formula mea cofi-dermică Elesse Cream va oferi pielii netezime, fermitate și strălucire perfectă.

Chiar dacă nu ai mai folosit creme și măști până acum, chiar dacă fumezi și îți place să mergi la plajă, chiar dacă ai încetat de mult să mai speri să-ți recape-ți frumusețea tinerească. Să știi că în 21 de zile vei elimina toate ridurile și vei uimi pe toată lumea cu o piele impecabilă, tânără, lipsită de orice imperfecțiuni.

De ce este formula mea cofidermală atât de eficientă?

Ca urmare a acțiunii formulei mele cofi-dermice Elesse Cream, în piele au loc procese complexe de regenerare. în piele au loc procese complexe de regenerare.

Te-ai întrebat vreodată de ce fetele tinere nu trebuie să-și facă griji cu privire la riduri și de ce pielea lor este întotdeauna fermă, netedă și strălucitoare? Este vorba despre o substanță: colagenul

Colagenul este un „ser pentru tinerețe” pe care corpul dumneavoastră îl poate produce singur. Din păcate, pe măsură ce îmbătrânești, corpul tău produce din ce în ce mai puțin. După vârsta de 60 de ani, producția de colagen dispare complet, iar pielea își pierde netezimea, fermitatea și strălucirea naturală. Apar ridurile, obrajii lăsați, petele și decolorarea.

Pe piață găsești zeci de produse care conțin colagen, care promit că vor reda tinerețea pielii. Cu toate acestea, atunci când vă ungeți fața cu o cremă de colagen sau chiar consumați capsule care conțin acest ingredient, deficiența acestuia în piele nu este completată.

Este ca și cum ai încerca să-ți hidratezi pielea turnând apă pe față. Făcând acest lucru, îți va face doar rău pielii. În plus, după acest tratament pielea ar deveni probabil și mai uscată și iritată. Este similar cu colagenul conținut de diferite creme, capsule și plasturi.

Adevărul este că nu este posibil să restabiliți tinerețea pielii prin furnizarea acesteia cu colagen din exterior. Este doar o pierdere de timp și bani. Pentru a recăpăta pielea tânără, netedă și strălucitoare, este necesară restabilirea capacității naturale a pielii de a produce colagen.

Pentru a recăpăta pielea tânără, netedă și strălucitoare, este necesară restabilirea capacității naturale a pielii de a produce colagen. Datorită combinației unice de ingrediente active, îmbogățite cu cantitatea potrivită de extract de cafea verde, stimulează fiecare celulă a pielii tale să producă automat colagen. Datorită acestui lucru, pielea își recapătă capacitatea naturală de a se auto-reface o dată pentru totdeauna și nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la riduri, pielea lăsată a feței, gâtului și decolteului, capilare sparte sau pete.

ÎNAINTE

DUPĂ

Piele incapabila sa produca colagen, acoperita cu riduri, lipsita de fermitate si stralucire

Piele perfect netedă, compactă și strălucitoare, care produce de la sine colagen

EFICACITATE CONFIRMATA

Compoziția revoluționară a formulei mele vă permite și să eliminați cicatricile (ca și în cazul soției mele), ridurile profunde și defectele pielii, care anterior nu puteau fi eliminate decât prin chirurgie plastică. De aceea, formula mea cofi-dermală Elesse Cream a fost definită drept „serul japonez al tinereții” și pentru descoperirea mea am primit Premiul Confucius (echivalentul asiatic al Premiului Nobel) în domeniul dermatologiei.

Totuși, cea mai prețioasă recompensă pentru mine sunt miile de scrisori pe care le primesc din toată lumea de la femei care au beneficiat deja de formula mea cofidermică Elesse Cream. Ei descriu povești extraordinare despre metamorfoza lor și scriu cum tratamentul le-a schimbat viața în bine. Aș dori să citez (evident cu acordul autorului) o scrisoare a unei italiene, Elena, care mi-a testat formula ca unul dintre voluntari. Doamna Elena scrie:

− Acest tratament mi-a schimbat viața! Obișnuiam să arăt ca o bătrână. Riduri adânci, pungi sub ochi, pete groaznice pe toată pielea. Nici nu voiam să ies din casă și să fiu văzută. Copiii arătau spre mine țipând „vrăjitoare bătrână”. Și a durat 21 de zile de la tratamentul Dr. Sakura și pielea mea este la fel de netedă ca acum 30 de ani. De odată, domnii de pe stradă au început să se uite la mine. Soțul meu a devenit și el gelos și mă seduce din nou ca atunci când eram tineri. Acum știu că dacă nu aș fi folosit acest tratament, aș fi făcut greșeala vieții mele. În acest moment, aș dori să-mi exprim recunoștința față de dumneavoastră, domnule doctor, și vă doresc succes în continuarea activității dumneavoastră!

Nu-ți asumi niciun risc!

Formula cofi-dermală Elesse Cream ajutat deja mii de femei să scape de ridurile inestetice și să-și restabilească tinerețea pielii o dată pentru totdeauna. Este o descoperire globală de eficacitate dovedită, care a primit prestigioasa garanție a triplei satisfacții: originalitate, calitate și apreciere.

Tripla garanție de satisfacție:

Garanția originalității – poți fi sigur că vei primi produsul original, disponibil doar prin intermediul acestui site.

Asigurarea calității – datorita metodei avansate de fabricare, formula cofi-dermica Elesse Cream îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate. Toate ingredientele din formulă au fost testate temeinic, ceea ce a confirmat siguranța lor 100% pentru sănătatea pielii tale.

Garanție de apreciere – numeroase teste de consum și științifice confirmă eficacitatea maximă a formulei cofidermice Elesse Cream.

ATENȚIE la contrafaceri!

La scurt timp după lansarea formulei mele cofidermice Elesse Cream, piața a fost literalmente inundată de diverse produse îmbogățite cu extract de cafea verde. Nu vă lăsați păcăliți! Folosirea de falsuri nedovedite nu numai că nu te va ajuta să scapi de petele pielii, ci poate fi și periculoasă pentru sănătatea ta!

Compoziția formulei mele a fost dezvoltată cu cea mai mare grijă. Niciunul dintre ingrediente nu a fost acolo din întâmplare. Nu este suficient să adăugați o cantitate de cafea verde la un amestec aleatoriu de ingrediente netestate pentru a vă întineri pielea timp de 15, 20 sau 25 de ani. Extractul de cafea verde trebuie să fie foarte concentrat, iar boabele trebuie să fie de cea mai bună calitate. În plus, nu este vorba doar de cafea, ci de proporțiile perfecte ale celorlalte ingrediente din formulă la care am muncit din greu în laborator. Prin urmare, dacă vrei să fii 100% sigură că vei scăpa de riduri în 21 de zile – nu apela la falsuri.

Acum și tu poți recăpăta pielea netedă, mătăsoasă, fermă și strălucitoare

Nu lăsați oamenii să vă spună că aveți nevoie de un raft întreg de creme diferite pentru a scăpa de riduri. Sau mai rău, trebuie să-ți pui fața sub un ac chirurgical. Să știi că acum poți elimina 98,9% din toate ridurile, petele, recâștigând netezimea, fermitatea și strălucirea perfectă a pielii.

Mi s-au oferit contracte de milioane de dolari, dar nu acesta a fost motivul pentru care am creat formula. Scopul meu este să eliberez cât mai multe femei de imperfecțiunile desfigurante ale pielii care le reduc de încredere în sine și le izolează de cei dragi. Vreau ca fiecare femeie să fie mândră de aspectul ei – așa cum este soția mea acum.

Am depus toate eforturile pentru a mă asigura că formula mea cofidermică Elesse Cream este disponibilă în toată lumea cât mai curând posibil. În sfârșit pot să vă anunț că acum orice femeie il poate folosi, oferind pielii o netezime perfectă.

De aceea vă încurajez să profitați de această ocazie! Pentru a primi formula cofidermală Elesse Cream nu este nevoie să trimiteți bani online sau să plătiți cu cardul. Doar completați formularul în 2 minute și în câteva zile veți primi coletul, pe care îl veți plăti comod curierului sau poștașului.

Mulțumesc că ai citit povestea mea. Sper ca într-o zi să vă amintiți de această zi și să vă gândiți „a fost ziua care mi-a schimbat viața”.

Va salut cu drag!

dr. Kenzo Sakura

Primește Elesse Cream pentru participarea la clubul de reduceri 159 RON la un preț mai mic

img_small_index

Numărul de cutii disponibile în lotul curent:

0 0 8

318 RON

159 RON

Comandă azi și economisește 159 RON. Promoția se va încheia odată ce limita de 200 de comenzi a fost atinsă. ELLESSE CREAM-recenzii-preț-cumpără-CREMĂ-beneficii-De unde să cumpăr

Formularul de comandă

Doresc să primesc Elesse Cream pentru participarea la clubul de reduceri. Aceasta înseamnă că alegerea mea este complet sigură, deoarece produsul este acoperit de garanția de satisfacție triplă. Pachetul imi va fi livrat prin poștă sau curier în urmatoarele zile.

Arăt cu 20 de ani mai tânăr!

Această terapie face minuni! Nu mă mai puteam privi în oglindă. Nu sunt încă atât de bătrână, dar se pare că viața este literalmente distrusă... Ca să nu mai vorbim de pielea mea de pe gât! Era ca un gât de curcan. Odată am împărtășit problema mea cu vărul meu și mi-a spus despre Elesse Cream Facial Firming. Nu a durat mult până să mă convingă că l-am folosit și nu-mi cred ochilor. Ridurile au dispărut de parcă aș fi folosit un fel de elixir magic. După aproape 3 săptămâni, nu am riduri. Și gâtul meu este strâns și neted, de parcă toată pielea mea s-ar fi micșorat. Ce să spun - senzația este minunată. Il recomand tuturor femeilor!

Adelina Radutu,

46 anni, București

Rapid și eficient

Nu cred în zvonuri, trebuie să verific totul singură. Vecinii mei au început să vorbească despre această terapie și au numit-o „serul japonez pentru tineret”. - Cred când îl văd! am spus si am incercat. Și am văzut-o! Am început terapia acum două săptămâni. Pielea mea este netedă, ca și cum cineva mi-ar fi netezit ridurile. Mi-a dispărut tăietura cumplită dintre sprâncene, ridurile din jurul ochilor și gurii au dispărut. Simt că vârsta mea scade în fiecare zi. Dacă da, într-o zi soțul meu nu mă va recunoaște când ajunge acasă. Vă recomand!

Claudia Babac,

76 anni, Iași

Singura metodă eficientă

Nepotul meu mi-a spus odată: „Bunico, arăți ca o țestoasă bătrână și ridată”. Desigur, el este doar un copil și încă nu știe ce lucruri de genul ăsta nu ar trebui spuse. Dar apoi am decis că trebuie să am grijă de mine. Am încercat mai multe produse antirid, dar nu m-au ajutat deloc, doar am cheltuit o grămadă de bani. Până la urmă am dat peste acest medicament. M-am gândit că, pentru că acest doctor era atât de respectat, n-ar strica să încerc. Și am înțeles. Acum simt că cineva mi-a redat tinerețea. Toate ridurile au dispărut și pielea a devenit plăcută la atingere - netedă, cu alte cuvinte - tânără. Mulțumesc!

Daciana Labis,

73 anni, Timișoara

Aceasta este o oportunitate pentru o nouă viață pentru mine

Nu am avut grijă de mine după divorț. Dar după un timp am vrut să întâlnesc un bărbat și să îmi ofer o a doua șansă la fericire. Am întâlnit un bărbat pe un site de întâlniri. Ne-am scris mult timp și am crezut că ne vom înțelege bine. Dar când ne-am întâlnit „în direct” la restaurant, a fugit în timp ce eu eram în baie. Am plâns mult, dar apoi am decis că voi încerca din nou. Colegul meu mi-a recomandat acest medicament - Elesse Cream și am decis să risc. Și după numai 21 de zile, abia m-am recunoscut în oglindă! Pielea mea a devenit ca mătasea: netedă, moale, pur și simplu frumoasă. În prezent mă întâlnesc cu un bărbat grozav și sunt fericită.

Tudora Haciu,

56 anni, Craiova

O metodă naturală împotriva petelor pielii

Pielea mea poate fi folosită ca detector chimic cosmetic. Dacă compoziția unei creme sau gel este proastă, fața mea devine imediat roșie, aspră și uscată. Cu ajutorul Elesse Cream, am îndepărtat cicatricile de acnee care îmi făceau fața să arate urât. Mi-a fost teamă că, deoarece medicamentul este atât de puternic și îndepărtează cicatricile, îmi poate irita pielea. Dar nu asta s-a întâmplat! După aplicarea medicamentului tenul meu este întotdeauna perfect hidratat și miroase atât de plăcut încât a fost o adevărată plăcere să fac terapia, după aproximativ o lună toate cicatricile au dispărut!

ELLESSE CREAM anti rid: întinerire naturală a feței la nivel intercelular - Nora Ebras,

35 anni, Cluj-Napoca

COMANDA ACUM