Döbbenetes botrány! A TV2 felfedte a titkos formulát, amely eltünteti a ráncokat a sztárok arcáról

Színésznők, modellek, énekesek... és az egyik leghíresebb magyar filmrendező felesége éveken át rejtegette fiatalsága titkát.

A média felfedi a celebek legizgalmasabb pletykáit az 62 éves színésznőről, aki a híres magyar szépségklinika szolgáltatásait veszi igénybe. Fiatalságának titka azonban, úgy tűnik, a DNS-megújító módszernek köszönhető.

A filmiparban az öregedés halálos bűn. Nem számít, hogy valaki 20, 50 vagy 70 éves, ráncosan megjelenni a vörös szőnyegen nem elfogadható és általában egyúttal a karrier végét is jelenti.
A színésznők évek óta ugyanazt a lejárt lemezt válaszolják: "Sosem csináltam semmi különöset, csak szerencsés vagyok, mert JÓK A GÉNJEIM" De vajon igaz ez?
TV riporterünk, Széles Dóra, bejutott a filmgyártás legmagasabb köreibe, hogy megtudja az igazságot. Arra számított, hogy a világ LEGDISZKRÉTEBB plasztikai sebészének a nevét fogja hallani, de ehelyett döbbenetes dolgokat tudott meg, amely minden újságíró karrierjének kulcsfontosságú pillanata! Ez egy olyan titok, amire senki sem számított. Kiderült,hogy a gazdag és befolyásos személyek olyan titkos krémet használnak, amely megfiatalítja a bőr DNS-ét. Ez évekig titok volt és csak nekik készült!

Az alábbiakban bemutatjuk, amit Széles Dóra felfedezett:

A gazdag szupersztárok nem mondanak le semmiről, a bőrük rovására. Elmondásuk szerint napoznak, tengerben úsznak, cigiznek, isznak és buliznak hajnalig. Akkor hogy marad mégis gyönyörű és ragyogó a bőrük, még közeli felvételeken is?

Arcplasztikáztatnak? Botoxot használnak? Lézeres kezelést? Vagy valami még fájdalmasabbat?

A fenti módszerek mindegyike elavult és veszélyes, a hatásuk pedig csak rövidtávú, és a bőr állapotának fokozatos romlásához vezet. Ma már csak kevesen vállalják a kockázatot.

Az elmúlt 3 év statisztikái azt mutatják, hogy a plasztikai műtétek és botox-kezelések száma 78%-kal csökkent Magyarországon.
Sőt mi több, a 8 hónap alatt, amit TV riporterünk a celebekkel töltött, észrevette, hogy ezeket a módszereket ma már egyáltalán nem is használják.

Akkor mi a titkuk? Vége a jó génekre való hivatkozásnak, mert senki sem hiszi el!

  • Hogy néznek ki mindig 30 évesnek, amikor ilyen önpusztító életet élnek?
  • Nem vetik alá magukat műtéteknek
  • És NEM alszanak 20 órát naponta

Hogy kiderítse a titkukat, a TV2-nek hatalmas forrásokat kellett elkülönítenie a nyomozáshoz!

Riporterünk, Széles Dóra, titokban bejutott a magyar felsőosztály világába. A TV2 pénzforrásainak segítségével elhitette, hogy egy olajmágnás volt felesége, aki nemrég költözött Budapestre. Lehetősége volt sok időt tölteni hírességekkel, köztük modellekkel, színésznőkkel, énekesekkel, és más celebek feleségeivel. 8 hosszú és drága hónap után sikerült a legtöbbjük bizalmát elnyernie és ami még fontosabb: megtudnia a fiatalságuk mögött rejlő titkot!

Széles Dóra, TV2 riporter a "Elesse Cream" krém előtt és után.

Megdöbbentem, amikor hallottam erről a mikropeptideken alapú krémről, ami soha nem látott módon képes regenerálni a bőr DNS-ét. Azt mondták, hogy 21 nap alatt (az az idő, ami alatt a bőr teljesen regenerálódik - a szerk.) a krém sokkal fiatalabbnak nézhet ki a bőr. Tapasztalt riporterként természetesen szkeptikus voltam először. Azt hittem, ez csak egy újabb celeb trükk, hogy leplezzék a műtéteket. Viszont a 21. napon rájöttem, hogy mi tartja őket fiatalon és úgy döntöttem, befejezem a nyomozást. "Elutaztam vidékre és eltűntem", mondta Széles Dóra egy múlt heti riportjában.


Ez a krém 21 nap alatt visszafordítja az időt 15 vagy akár 20 évvel, a bőrre ható DNS-alapú működésének köszönhetően.

Lévai Emma, 59, fiatalabbnak néz ki, mint a legtöbb nála ténylegesen fiatalabb nő. Mi a titka?!

Néhányan szerencsések vagy kiváltságos helyzetben vannak, hogy hozzájuthatnak a krémhez, mint Lévai Emma, a vagyonos filmrendező 59 éves felesége.

Széles Dóra riporter nyomozása más kérdésekre is választ adott. Mitől olyan hatékony ez a formula a bőr megfiatalításában? Úgy tűnik, hogy ennek magyarázata a mikropeptidekkel kapcsolatos, melyeket amerikai genetikusok fedeztek fel nagyszámú kísérletek során.

Ismert tény, hogy a peptidek fontos szerepet játszanak a bőr frissességének és jó állapotának megőrzésében. Ebben az esetben viszont az újítás a méretükben rejlik: 200-szor kisebbek és ezáltal nagyon könnyen felszívódnak a bőrben és a mélyebb kollagén rétegekben, így képesek rekonstruálni a bőr DNS-szerkezetét .
“Ahhoz, hogy jobban megértsük a fiatalság mechanizmusát, először is meg kell értenünk, hogy miért öregszünk. Hogyan működik a bőrsejtek öregedési folyamata? Nos, ez nem azért történik, mert hiányzik belőlük a nedvesség, ahogy azt a nagyvállalatok hamisan állítják hirdetéseikben, hanem teljesen más okból. A bőr egyszerűen elfelejt regenerálódni. Elfelejti, hogyan kell táplálkozni és elkezd kevesebb tápanyagot felvenni. Ez egy olyan jelenség, amit a tudomány ezidáig nem vett figyelembe, és itt kezdődtek a felfedezések. Tudósok kifejlesztettek egy módszert egy speciális tápanyag, a peptidek előállítására, amely segít a bőrnek visszanyerni az “emlékezetét” és regenerálja a DNS-t. Ezáltal a bőr elkezd újra úgy tápanyagot felvenni, ahogyan kell.”, mondja a TV2 riportere.

A gazdag és híres személyek ezt évek óta titkolták előttünk, egyszerű emberek előtt.

Felejtsen el mindent, amit a génekről és a drága műtétekről tud. Semmi sem győzi le a tudományt, a sikertörténetek is ezt bizonyítják:

Ez a termék mentette meg a karrieremet!
Kb. három hétbe telik, mire látható lesz a Elesse Cream csodás hatása, mivel a bőrnek teljesen regenerálódnia kell. Ez idő alatt a Elesse Cream hatása láthatóvá válik: regenerált, gyönyörű és fiatal lesz a bőröd. Ilyen egyszerű! Én vagyok rá az élő bizonyíték! Nagyszerű, nem? És már el is kezdtek új karrierlehetőségeket ajánlani nekem!


- А. С.,
48 éves színésznő, aki névtelen szeretne maradni

A Elesse Cream mentett meg a műtéttől.
Csak napbarnított akartam lenni, de a bőrömet láthatóan megviselte a túl sok nap. Elkezdtem információt keresni plasztikai sebészekről, amikor egyik nap az ügynököm mesélt erről a krémről. A Elesse Cream eltüntette az arcomról a ráncokat, sőt még a szemem alatti duzzanatot is. És teljesen természetes!


- G. М.,
37 éves színésznő, aki névtelen szeretne maradni

Még mindig gyönyörű a képernyőn.
Ezek a mikropeptidek segítettek megszabadulni a ráncoktól és az állam alatti megereszkedett bőrtől, azoktól a hibáktól, amiket még millió sminkréteg sem tud elrejteni. Nagyon ajánlom mindenkinek.


- N. Z.,
62 éves színész- és, aki számos sorozatban és tévéműsorban szerepelt, mint a Frizbi, a Legyen ön is milliomos, és Leggyengébb láncszem. 42 évesen levetkőzött a Playboynak.

Széles Dóra riporter állítása szerint az új Bond-film egyik színésznője is ennek a krémmel a segítségével szabadult meg a ráncoktól. Az 50 éves színésznő, aki a világ egyik legszebb nőjeként ismert, lélegzetelállítóan néz ki az új filmben a producerek elmondása szerint.

A riport közvetítése után botrány tört ki...

A TV2 sokkoló riportja után Lévai Emma, a legmagasabb filmes körök egyik legfontosabb személye nyíltan tagadta ezeket a híreket.
Nem hivatalos forrásból származó információk szerint Lévai egy golfütővel összetörte egyik legjobb barátnője autóját, mert gyanította, hogy ő fedte fel a titkot. Ezután a kirohanása után bezárkózott a házába 48 órára, kirúgta az alkalmazottait és csak hisztérikusan sikoltozott.
Végül aztán, a történtek fényében úgy tűnik, Lévai visszanyerte az önuralmát és a dühét konstruktív formába öltötte. Pár nappal a riport közvetítése után megvásárolta a termék forgalmazásának kizárólagos jogait.

Ez a csodás terápia már nem csak a hírességek számára elérhető.

Szerencsére a TV2 rájött erre a figyelemre méltó felfedezésre, és a Elesse Cream már világszerte elérhető. Soha nem látott népszerűségre tett szert az Egyesült Államokban és Kanadában, és most a Elesse Cream egy különleges promócióval lép be az európai piacokra is. Felhívjuk figyelmét, hogy az ajánlat csak az első két hétben érvényes, a készlet erejéig.

Nekünk, hétköznapi embereknek olyan ez, mint az ég ajándéka! Mikropeptideket lehet kapni EURÓPÁBAN! Viszlát ráncok és megereszkedett bőr!

Csak 21 nap, és arca 15-20 évvel fiatalabbnak látszik!

Megfiatalíthatja bőrét és visszanyerheti fiatalságát, ha táplálja a bőr DNS-ét. A krémet közvetlenül a bőrön alkalmazva lehetővé tesszük számára, hogy "emlékezzen", hogyan kell táplálnia magát, és így megőrizni szépségét és vitalitását. Pár napon belül a bőr természetes, fiatalos megjelenésű lesz és minden ránc kisimul minden további invazív kezelés nélkül.

EKKORTÓL A KÖVETKEZŐ TÉTELBŐL SZÁRMAZÓ TERMÉKEK SZÁMA:

23 DB.
Figyelem!
22800 huf
11400 huf

Hivatalos megrendelőlap

#2021.29.982 Annak érdekében, hogy a Elesse Cream terméke ezzen a regionális kedvezményes áron kaphasd: 9950 Ft
A Elesse Cream megszerzéséhez add meg a neved és a telefonszámod az alábbi mezőkben, majd kattints a „MEGRENDELÉS KÜLDÉSE” gombra.
* Adataidat közvetlenül a gyártónak küldjük el. Senki más nem fér hozzájuk.
Figyelem! A promóciós árú termékek száma korlátozott és az érdeklődők száma nagyon magas.
Hozzászólások:

Dúró Veronika Külföldön vásároltam ezeket a peptideket, mert nagyon nehéz itt hozzájutni. Csak online elérhető. Az eredmény már egy hét után látható volt. Ez életem egyik legjobb vásárlása, az biztos!

Válasz · Like · o 15:10
Rost Anna Németországban kérhetsz ilyet a kozmetikában kezelésnek! 40 euróba kerül. Ajánlom mindenkinek, mert a hatása elképesztő! Válasz · Like · o 18:21
Turza Réka Próbálta már valaki? Hatásos 30 alatti nőknek is? Válasz · Like · o 19:45
Kovács-Kiss Lilla Réka, igen, fiatalabb nőknél is hat! A világ minden tájáról rendelik, úgy látom.. Én tuti fogok rendelni! Válasz · Like · o 20:14
Dabasi Márta Évek óta harcolok a ráncokkal és eddig nem találtam még semmit, ami ilyen hatékony: egy temérdek pénzt költöttem már szérumokra, kezelésekre, szépségszalonokra… Én aztán próbáltam mindent. Ezt a krémet javaslom: olcsóbb, mint a szépségszalonban. Egyszer rendeltem eddig és most megint fogok, most viszont rögtön két csomaggal, mert akciós. Válasz · Like · o 16:45
Filipov Zsófi Már 2 hete használom ezt a krémet és a bőröm abszolút frissebbnek hat! Mondta a nővérem is, hogy 5 évvel fiatalabbnak nézek ki. Csomóan mondják! Lehet, hogy nem úgy hat mindenkinek, ahogy nekem, ami meg kell mondjam, jobb, mint amire számítottam. Eltűntek a ráncaim. Ezek a peptidek csúcsszuperek. Köszi, hogy írtatok róla! Válasz · Like · o 17:23
Károly Júlia Én kávézaccot használok a ráncaimra. Válasz · Like · o 18:08
Gaál László Ezt fogom rendelni a feleségem szülinapjára. Régóta keres valami ilyesmit, amitől megint szépnek érzi magát. Jövő héten lesz a születésnapja, remélem, nem küld el a búsba ezért az ajándékért :) Válasz · Like · o 20:01
Vilk Andrea Ez a világ leghatékonyabb ránctalanító terméke, pontosan, ahogy a csomagoláson írták. Fiatalabbnak látszom és érzem magam, és megnőtt az önbizalmam.
Válasz · Like · o 16:45
Varga Tamás Wow! Ti nők annyira naivak vagytok! Mindent bevesztek, amit olvastok. Felesleges megpróbálni megőrizni a szépséget, a 25 feletti nök általában már nem néznek ki túl jól. Válasz · Like · o 18:21
Pintácsi Iza Tamás, fejezd be! Az éveket nem tudjuk megállítani, de azért tudunk tenni, hogy szépen öregedjünk meg. Plusz ez a krém tényleg működik, legalábbis nekem. Válasz · Like · o 20:15
Galántai János A feleségemmel közösen rendeltük meg. Mindjárt 50 évesek leszünk, itt az ideje foglalkozni a bőrünkkel. Pár napja használjuk és a hatása már szemmel látható, higgyétek el! Remélem, nektek is használ majd. Válasz · Like · o 21:45
Szulovszky Barbara A barátnőmmel rendelünk belőle, mindkettőnknek lesz egy-egy, így ki tudjuk használni a promót Válasz · Like · o 15:23
Lázár Patrícia Tegnap este próbáltam ki először ezt a krémet. A böröm sima és hidratált lett mindössze pár perc alatt. Pár nap és biztosan látszódni fog a konkrét különbség, elképesztően hatásos!

Válasz · Like · o 15:45
Palik Lívia Minden nap használom, és még csak a csomag fele fogyott el. A hatása lélegzetelállító! Annyira boldog vagyok, hogy ezt mondhatom! A ráncaim kevésbé látszanak, halványodtak és a bőröm felfrissült! Újra fogok rendelni belőle… csak most 2 csomaggal, mert akkor kapok kedvezményt! Válasz · Like · o 18:21
Szentirmai Kitti Pár napja kaptam egy csomaggal. Ezután a krém után sokkal jobban éreztem magam, mint más termék használata után, már első alkalommal! Ez a legjobb vétel, amit valaha rendeltem. Mondhatni a szépségápolás a szenvedélyem és érdekelnek az újdonságok a ránctalanítás terén. Szóval én aztán tudom, hogy ez a krém fényévekkel jobb, mint a többi! Válasz · Like · o 19:41
Antal Diána A nővéremmel néhány hete megkaptuk a krémet, fejenként két csomaggal. A hatása? Ez tényleg működik! 10 évvel fiatalabbnak tűnünk, és a bőrünk sokkal frissebb! A hatás nem hasonlítható máshoz. Válasz · Like · o 15:10
Bartos Gézáné Szuper meg minden,de tényleg müködik? Válasz · Like · o 16:36
Mihálka Ivett Hallottam erről a Németországban gyártott peptidről. Még nem próbáltam, de egy barátom lánya kint él és mesélt róla. Remek, hogy végre itt is elérhető, mert hatékony megoldás otthoni használatra. Válasz · Like · o 17:47
Csattos Alexandra Anno a legdrágább szépségszalonokba jártam, de már nem engedhetem meg magamnak. Úgyhogy ez a krém nagyszerű hír! Már rendelem is, és beszámolok majd a hatásáról! Válasz · Like · o 18:21
Majoros Attiláné Ok, megrendeltem! Kaptam kedvezményt is, amit ki is használtam. Majd írok a hatásáról. Válasz · Like · o 20:10
ELLESSE CREAM – forradalmian új őssejteken alapuló bőrkrém, természetes arcfiatalítás sejtközi szinten. Elesse Cream Összetevok - Elesse Cream Vélemények! Hungary
ELLESSE CREAM
ELLESSE CREAM – forradalmian új őssejteken alapuló bőrkrém, természetes arcfiatalítás sejtközi szinten
Döbbenetes botrány! A TV2 felfedte a titkos formulát, amely eltünteti a ráncokat a sztárok arcáról
ELLESSE CREAM una rivoluzionaria crema per la pelle a base di cellule staminali, ringiovanimento naturale del viso a livello intercellulare
Il viso e il corpo della donna sembravano davvero molto giovani
ELLESSE CREAM – Rewolucyjny krem do pielęgnacji skóry na bazie komórek macierzystych, naturalne odmłodzenie twarzy na poziomie międzykomórkowym
ELLESSE CREAM cremă revoluționară de piele pe bază de celule stem, întinerire naturală a feței la nivel intercelular.
ELLESSE CREAM PIELEA NETEDĂ CA MATASEA IN DOAR 21 DE ZILE!

Bármelyik nő 20 évvel fiatalabbnak tűnhet: botox, drága eljárások és műtétek nélkül
Ogni donna può sembrare 20 anni più giovane: niente botox, niente procedure e interventi costosi
Orice femeie poate arăta cu 20 de ani mai tânără fără botox, fără proceduri și intervenții chirurgicale scumpe

Każda kobieta może wyglądać o 2-3 lata młodziej: bez botoksu, drogich zabiegów i operacji
Cream Pojawiają się zmarszczki? ELESSE CREAM sprawi, że Twoja twarz będzie znowu wyglądać młodo
Ekspozycja na słońce nie odbierze znowu mojej młodości
Elesse Cream z peptydami sekret swojej młodości
Top shop 50 discount sale